Bronco Hut    

   Ford Bronco Parts - Classic Vintage Early Bronco Parts   Toms Bronco Parts   BC Broncos
Community
 Message Forum
 Photo Gallery
 Event Calendar
 Book Reviews
 Bronco Wallpaper
 Bronco FAQ
 Link Back to CB!
 600+ Bronco Links!
 
Search all Bronco Links
Buy / Sell
 Classifieds / Want Ads
 Vendor Forum
James Duff
Rust Bullet
Sexton Offroad
Bronco Tech
Recent Tech Articles
 •Holley Carb Tips
 •Aussie Locker
 •C6 203 205 Doubler
 •4 Link
 •Clutch Replacement
 •Early Turn Signals
 •C4 Improvements
 •Threaded Dipstick
 •NV3550 5 spd
     More Tech...
Ford Bronco Parts - Classic Vintage Early Bronco Parts

Welcome to the ClassicBroncos.com Forums.

You are currently viewing our boards as a GUEST which limits your access to viewing only. To take advantage of all the forum features please take a moment to register. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact the admin. If you've lost your password click here.

Go Back   ClassicBroncos.com Forums > Misc Forums > Test & Help Forum

Reply
 
Thread Tools
Old 08/11/17, 09:37 PM   #46
okie4570
Contributor
Bronco Guru
 
okie4570's Avatar
 
NW OK
Joined: Jul 12
Posts: 5,305
Garage
This is what I get now when clicking "new posts", you can see there's new posts, and then active Posts below, 18 more pages of them. Prior to the update, only the "new post threads" would have appeared, so in this case less than a half of a page of them. Not a big deal whatsoever, but it is different than before the update.



1971 U15 302/np435/twin sticks
1966 U14 Born 9/65'
1966 U15 Born 10/65'
1966 U14 Born 9/65'- SOLD
okie4570 is offline   Reply With Quote
Old 08/11/17, 10:00 PM   #47
bronconut73
Contributor
Bronco Guru
 
bronconut73's Avatar
 
How did you do that?

Orlando
Joined: Aug 12
Posts: 7,837
Garage
Quote:
Originally Posted by admin View Post
To be honest I don't know if it's new or not. I used the "new posts" feature before but didn't really pay attention to whether my own posts showed up. So if you say it used to be that way then it must have changed.

The recent forum update was not intended to change any features. It was just to bring the software up to date and take advantage of some behind the scenes data processing improvements. But what may have happened is the update fixed what wasn't working as intended before. In my mind it makes perfect sense that your own post wouldn't show as new to you since you just saw it when you posted it. So I expect it was always supposed to work like that, but maybe on the older software it didn't work quite right.

So in a way it kind of is what it is now, but let me ask you this... Why do you want your recent posts to show as new to you? Is it a way of tracking what you recently posted? I'm wondering if there's maybe another way to achieve what you want to.


It is fine, as I have said before
I love this bar.

I kind of thought maybe It was how I was logged in or something. It was an odd change and I assumed it was something I was doing or something I had set on automatic previously.

Jon,

If you check my post history you will see I am a very regular member. So I really do appreciate you and all you do here.
As I said earlier if this is how it is now that is fine with me I just wondered if I was crazy or if I was somehow not logged in right or something, lol.

Cheers to all!

'73, 3.5" sl, XL RS9's, F-250 mounts, Duff Long Arms, 1" bl, 35" MTZ's, C-4, twin sticked, P.S., built 351W, F&R Detroits, 4.11's, chromo axles, 11 leaf packs, SuperJoints, Chevy front disc, BC rear disc, BC Vintage a/c, Scat Procar 2K seats, 3G, Alpine/Pioneer, Bear, Cobra 148 GTL/Texas Star.
bronconut73 is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 01:40 AM   #48
DirtDonk
Contributor
Bronco Guru
 
DirtDonk's Avatar
 
San Jose, CA
Joined: Nov 03
Posts: 28,226
Since the fix my links still don't take me directly to where expected.
For instance, when I copied n pasted the link from my notification e-mail, instead of putting me directly to Jon's post #45 that it referenced, it ran me all the way back up to #38 from three days ago.
Here too, maybe the software and cookies are just doing what they're supposed to. Since I had not visited this thread since that previous post by bronconut, the browser just started where I'd left off.
Previously though, it would have put me directly where the e-mail link indicated.

And while we're on the subject of things changing (a "little bit" after the fact though), a couple of years ago (maybe quite a bit longer than that) when you were doing one upgrade or another, the BOLD text indicating I had not read a particular thread since new posts had been added, changed to standard text.
So instead of threads that I've read being standard text and new posts being indicated by BOLD text, it has been the opposite all this time.

Here again, maybe that's how it's supposed to work. But it's not how it was before.
Maybe it's just my computer and not the forum, but figured I'd add it to the list while we're commenting on such things.

Anyway, still having fun hanging here with you all.
And no trouble looking in at all since the fix!

Thanks!

Paul

'71 Wagon, 3.5" WH, F150 disc brakes and steering, 4.11 33x11.50 Thornbirds, Kayline soft top, Hanson bumpers. "Built, not bought"

'68 LUBR, 2.5 + 1 WH, 31x10.50, 4.56, Explorer and 4R70w by EFI Guy, WH disc brakes, Hanson front bumper, Warn winch. "Bought, not built"

www.wildhorses4x4.com
DirtDonk is online now   Reply With Quote
Old 08/12/17, 10:12 AM   #49
ObscureMachine
Contributor
Seatbelt Orifice Officer
 
ObscureMachine's Avatar
 
Down the hall, left at the gator

World Headquarters
Joined: Sep 06
Posts: 3,604
Saturday 9:12am PST

When I hit "new posts" - nothing I've posted or commented on is listed. This is new since the update.

1974
Bronco Sport, 302, Some stuff, Some round things,
Some square things, Some rusty things.

BUTTSTANK BRONCOS
ObscureMachine is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 12:55 PM   #50
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 6,081

My Gallery
Garage
Quote:
Originally Posted by ObscureMachine View Post
Saturday 9:12am PST

When I hit "new posts" - nothing I've posted or commented on is listed. This is new since the update.
Correct. I believe it was never intended to work that way and the recent update "fixed" it. See my post 45 in this thread.

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 06:23 PM   #51
sprdv1
Contributor
REBEL
 
sprdv1's Avatar
 
Guess you better call the Whaaaambulance

Lees Summit-Missouri
Joined: Mar 07
Posts: 60,323

My Gallery
Voting works now.. Thanks hoss...

sprdv1 is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 06:23 PM   #52
sprdv1
Contributor
REBEL
 
sprdv1's Avatar
 
Guess you better call the Whaaaambulance

Lees Summit-Missouri
Joined: Mar 07
Posts: 60,323

My Gallery
Quote:
Originally Posted by okie4570 View Post
It's new. Clicking on "New Post" each day used to only resultin one or two pages, sometimes three pages to click on at the bottom. Now you get the new post threads, and then about 20 pages of active threads.
Understand....

sprdv1 is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 06:35 PM   #53
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 6,081

My Gallery
Garage
Quote:
Originally Posted by okie4570 View Post
This is what I get now when clicking "new posts", you can see there's new posts, and then active Posts below, 18 more pages of them. Prior to the update, only the "new post threads" would have appeared, so in this case less than a half of a page of them. Not a big deal whatsoever, but it is different than before the update.
I think the downtime messed with cookies, so when the forum came back up what it thinks is "new" to you doesn't match up with what you think is "new" to you.

I believe one fix is to mark all threads read. After I did that this morning the "new posts" works as expected and only shows me posts that are new, not the additional "active posts" list below.

Here's the link to "mark forums read". http://classicbroncos.com/forums/for...hp?do=markread

Just understand that if you do that ALL forums and posts will be marked as read and your list of "new posts" will start over as of today. That shouldn't be a big deal unless you plan on going back through pages and pages of past threads and want to still keep track of what you haven't ready.

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 06:53 PM   #54
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 6,081

My Gallery
Garage
Quote:
Originally Posted by DirtDonk View Post
I think some of the cookies may have gotten their little heads skewered on wrong temporarily.
Along with the above, when I copy-n-past a link to a thread I'm participating in, it doesn't always scroll automatically to the most recent posts. Sometimes it's just taking me back to the beginning of the thread.
Paul,

Try the "mark forums read" link I posted right before this post. I did it this morning and my notification links are now taking me right to the new post in question.

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 06:57 PM   #55
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 6,081

My Gallery
Garage
Quote:
Originally Posted by DirtDonk View Post
And while we're on the subject of things changing (a "little bit" after the fact though), a couple of years ago (maybe quite a bit longer than that) when you were doing one upgrade or another, the BOLD text indicating I had not read a particular thread since new posts had been added, changed to standard text.
So instead of threads that I've read being standard text and new posts being indicated by BOLD text, it has been the opposite all this time.

Here again, maybe that's how it's supposed to work. But it's not how it was before.
That's a weird one. No, that's not how it's supposed to work and not how it's ever worked for me, including now.

Threads with no new info should be shown in standard text. Threads with new posts (new to you) should be in bold. Also, the little envelope icon to the far left of each thread should be red for new posts and yellow for no new posts.

Paul, can you post or email me a screen shot of what yours looks like?
Attached Images
File Type: jpg Capture.JPG (88.1 KB, 2 views)

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 08/12/17, 07:16 PM   #56
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 6,081

My Gallery
Garage
Quote:
Originally Posted by bronconut73 View Post
The fact is that if this is "The new normal" I am perfectly okay with that. Not preferred.
Do either of these other viewing options give you more what you're looking for?

"Today's Posts": http://classicbroncos.com/forums/sea...archid=6469597

"Subscribed Threads": http://classicbroncos.com/forums/sea...archid=6469599

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Reply

  ClassicBroncos.com Forums > Misc Forums > Test & Help Forum

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:28 AM.


Bulletin Board Software by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.


This site created, owned and maintained by Jon Hanna
Copyright 1996-2017 All rights reserved. Privacy Statement
ClassicBroncos.com is not affiliated with Ford Motor Company

Page generated in 0.40452 seconds with 56 queries