Bronco Hut  
 

   Ford Bronco Parts - Classic Vintage Early Bronco Parts   Toms Bronco Parts   BC Broncos
Community
 Message Forum
 Photo Gallery
 Event Calendar
 Book Reviews
 Bronco Wallpaper
 Bronco FAQ
 
 600+ Bronco Links!
 
Search all Bronco Links
Buy / Sell
 Classifieds / Want Ads
 Vendor Forum
Rust Bullet
Bronco Tech
Recent Tech Articles
 •Holley Carb Tips
 •Aussie Locker
 •C6 203 205 Doubler
 •4 Link
 •Clutch Replacement
 •Early Turn Signals
 •C4 Improvements
 •Threaded Dipstick
 •NV3550 5 spd
     More Tech...
Bronco Auctions

Welcome to the ClassicBroncos.com Forums.

You are currently viewing our boards as a GUEST which limits your access to viewing only. To take advantage of all the forum features please take a moment to register. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact the admin. If you've lost your password click here.

Go Back   ClassicBroncos.com Forums > Misc Forums > Test & Help Forum

Reply
 
Thread Tools
Old 08/05/13, 03:21 AM   #1
ransil
Contributor
Bronco Guru
 
ransil's Avatar
 
Pittsburgh Pa.
Joined: Sep 03
Posts: 6,233
Garage
Site is slow

website has been slow for the past 4 days??
ransil is offline   Reply With Quote
Old 08/05/13, 03:38 AM   #2
Deano
Contributor
Sr. Member
 
Deano's Avatar
 
http://www.flickr.com/photos/bigblue1974

Milton WV
Joined: Jan 10
Posts: 878

My Gallery
Site is slow

I thought it was kinda slow but I'm not very good with stuff .

72-2.5"S.Lift,3"body,36"tires,351W,C4
74-6"F150coils,3"body,39.5IROKs,351C,C4,FGbody
74-Stock uncut,200 6,3 on the tree
76-4.5"S Lift,3"body,37"Boggers,396W,C4,FGshell,
Deano is offline   Reply With Quote
Old 08/05/13, 08:19 AM   #3
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 5,656

My Gallery
Garage
I haven't noticed it. Seems normal right now. I checked the logs and don't see any unusually high server loads.

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 08/13/13, 03:37 AM   #4
ransil
Contributor
Bronco Guru
 
ransil's Avatar
 
Pittsburgh Pa.
Joined: Sep 03
Posts: 6,233
Garage
It was Ok for awhile now it back to slow, took me about a minute to get here to post this.
last night was slow using tapatalk, now using computer.
ransil is offline   Reply With Quote
Old 08/13/13, 04:12 AM   #5
forester2504
Contributor
Jr. Member
 
forester2504's Avatar
 
.

Georgia
Joined: Apr 07
Posts: 95
Garage
Re: Site is slow

It has been slow with tapatalk.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

[COLOR="RoyalBlue"]1976 frame off in progress explorer motor, 4R70W, Lincoln rear discs
forester2504 is offline   Reply With Quote
Old 08/28/13, 04:39 AM   #6
half cab
Contributor
equestrian patcher
 
half cab's Avatar
 
ride like the wind bullseye

Smrtaz, MS.
Joined: Dec 10
Posts: 11,734

My Gallery
Garage
Alright on my jive here ...

half cab is online now   Reply With Quote
Old 08/28/13, 08:15 AM   #7
Bronco Junkie
Contributor
So Cal Broncos
 
Bronco Junkie's Avatar
 
Los Angeles
Joined: Feb 12
Posts: 1,770
Garage
No problems here.

Life is tough, but it's tougher if you're stupid - John Wayne
Bronco Junkie is offline   Reply With Quote
Old 08/29/13, 03:55 AM   #8
ransil
Contributor
Bronco Guru
 
ransil's Avatar
 
Pittsburgh Pa.
Joined: Sep 03
Posts: 6,233
Garage
still having issues... took me 15 minutes to make 2 posts and 2 replies... one reply timed out 2 times before it would post.

all I get is waiting on "www.classicbroncos.com" I can surf other websites and they all open instantly..

using chrome and pdanet
ransil is offline   Reply With Quote
Old 08/29/13, 07:39 AM   #9
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 5,656

My Gallery
Garage
Ransil, have you tried multiple computers in different locations? Like home vs work.

Can you PM me the IP address of the computer that is slow connecting?

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 4

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 08/29/13, 10:57 AM   #10
68rockcrawler
Contributor
Bronco Guru
 
68rockcrawler's Avatar
 
Erie, PA
Joined: Sep 06
Posts: 1,098

My Gallery
Garage
Site has been running slow from my Android phone for the past couple of days, but no problems on any of my computers.

'68 with 5.0 efi, T-18, 39.5" Iroks, Dana 60, 14 bolt, 1-ton build
68rockcrawler is offline   Reply With Quote
Old 09/08/13, 01:18 PM   #11
ransil
Contributor
Bronco Guru
 
ransil's Avatar
 
Pittsburgh Pa.
Joined: Sep 03
Posts: 6,233
Garage
Tapatalk is real slow, sometimes I can't even get pages to load, I have tried tapatalk 2 &4 same with both.
Tried 3 other forums they load as expected.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
ransil is offline   Reply With Quote
Old 09/08/13, 01:23 PM   #12
SSDDBRONCO
Contributor
Bronco Guru
 
SSDDBRONCO's Avatar
 
Nothin Like Livin In Cali

Los Angeles, Ca
Joined: Nov 09
eBay: Non
Posts: 1,575

My Gallery
Garage
Re: Site is slow

Mine seems to be running normal? Maybe you should uninstall the app and re-download it

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2

Im still a newbie so if i give the wrong answer dont come back sayin I Fu<ked ur Ride
SSDDBRONCO is offline   Reply With Quote
Old 09/08/13, 01:51 PM   #13
admin
Administrator
 
admin's Avatar
 
Just your friendly, neighborhood webmaster...

Phoenix, AZ
Joined: Jan 01
Posts: 5,656

My Gallery
Garage
Ransil, I just updated the forum to the latest version of Tapatalk so please give it another shot. I don't know if their update had anything to do with speed, but it's worth a shot.

I haven't experienced any speed issues with Tapatalk and I use it almost daily.

If that still doesn't work you could try reinstalling on your phone as SSDDBRONCO suggested.

Jon Hanna
webmaster@classicbroncos.com
http://ClassicBroncos.com
'72 Bronco, stock 302 2V, NP435 4 speed, Chevy discs, PS, 3 1/2" susp lift + 2" body lift, 33"x12.50-15 BFG KM2's, 4.11 gears (D44 and Ford 9")
admin is offline   Reply With Quote
Old 09/08/13, 07:30 PM   #14
ransil
Contributor
Bronco Guru
 
ransil's Avatar
 
Pittsburgh Pa.
Joined: Sep 03
Posts: 6,233
Garage
I use my phone for internet using PDAnet, I have tried different settings no joy.

I pm you my ip address
ransil is offline   Reply With Quote
Old 09/24/13, 06:38 PM   #15
ransil
Contributor
Bronco Guru
 
ransil's Avatar
 
Pittsburgh Pa.
Joined: Sep 03
Posts: 6,233
Garage
I have tried bunch of stuff
tapatalk 2
tapatalk 4
PDAnet usb connected to computer, tried different settings

all slow

foxfi ( pdanet wifi) seem to work OK
ransil is offline   Reply With Quote
Reply

  ClassicBroncos.com Forums > Misc Forums > Test & Help Forum

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:11 AM.


Bulletin Board Software by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.


This site created, owned and maintained by Jon Hanna
Copyright 1996-2014 All rights reserved. Privacy Statement
ClassicBroncos.com is not affiliated with Ford Motor Company