• Welcome to ClassicBroncos! - You are currently viewing the forums as a GUEST. To take advantage of all the site features, please take a moment to register. It's fast, simple and absolutely free. So please join our community today!
    If you have problems registering or can't log into your account, please contact Admin.
Timmy390

Latest activity Postings Gallery Albums About

    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread no modify power brakes?.
      YUP....I had power drums for 10 years. It worked great till a panic stop was needed and you never knew where the rig was going to dart...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      YESSSSSS....PROGRESS.... Reset the timing to top dead center and verify firing order and plug wires. Not that you have fuel your...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      Time to start tracing power........Verify power with Key off to all the relays. Verify all the relay's are grounded. Then try with key...
      • s-l500.jpg
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread Clutch Options.
      Diaphragm for the win....no question about it Tim
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread Clutch Options.
      Stock 74 Bronco Luk brand behind my warm 351W with stock 3 speed and now M5ODR2. It's been a good one for me. 2000 F150 throwout/slave...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      So the fule pump still isn't running at key on? Hard wire that SOB. See if it runs then. That will give you fule. It will run all...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread Rear Driveshaft.
      Mr. Woods sells good stuff.........That said, if your on a budget it's much cheaper to get your existing shaft modified. I did this...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      Sounds like you need to pop the ecm open and see how the caps look. There are several repair services out there. A member here just...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      I also pull the rotor if I'm going to be out of town. It's about slowing them down to the point they walk away. If they really want it...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      Well it's labeled as wire #2 on the diagram. I totally missed it. Getting old I guess 😀 Tim
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      I thought that too but the RF instructions don't mention there is one. I use mine as a anti theft device. It's hidden 😀 and I just...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      Use a test light to verify Keyed on and "hot in start" That's how I did it. Tim
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      The RF harness is a stand alone harness. It only has a coupe of wires that need to be tied into the Centech. It really shouldn't...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      That harness has 4 relays and 4 fuses. O2 and MAS relay A 15 amp fuse Fuel pump is relay B 20 amp fuse Coil and TFI relay C 15 amp...
    • Timmy390
      Timmy390 replied to the thread No power to ECM?.
      Wire the orange and purple to the key/ignition switch. Fuse box = bad IMO. Off the top of my head I can't recall which wire is which...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top